Sistemele de securitate potrivite sunt proiectate in asa fel incat orice imobil in care sunt instalate sa fie perfect sigur si accesibil. Noi ne ocupam cu asta de 15 ani, timp in care ne-am specializat, invatand ce asteptari au clientii nostri si cum sa-i ajutam sa elimine orice grija provocata de situatiile neprevazute.

Am infiintat compania noastra in anul 1998, incercand sa aducem pe piata locala produsele si tehnologiile de securitate si acces de care oamenii au nevoie. Pana in prezent, portofoliul nostru cuprinde un numar de peste 1000 de sisteme de acces si interfonie instalate in scari de blocuri, peste 150 de sisteme de automatizare porti / usi si peste 50 de sisteme de pontaj.

Calitate si incredere.

Credem in importanta muncii noastre pentru cei care o solicita, de aceea tratam fiecare lucrare cu seriozitate, lucru care se reflecta in numarul de clienti care apeleaza la Make Security pe baza recomandarilor favorabile.

Echipa noastra actuala include 4 angajati in domeniul serviciilor (un electrician, un tehnician sisteme, doi lacatusi) si 3 angajati in domeniul administrativ. Desi suntem o companie mica, fiecare persoana detine calificarile si experienta care contribuie la rezolvarea oricarei sarcini cu eficienta si promptitudine.

Fiecare etapa si proiect pe care il realizam se adapteaza cerintelor clientului si masurii in care resursele si spatiul dat pot servi indeplinirii acestora. Credem in munca bine facuta, care sa fie satisfacatoare nu doar pentru client, dar si pentru noi.

Siguranta colaborarilor reusite.

Clientii care isi doresc un sistem de securitate functional si eficient au nevoie si de branduri de incredere, precum si un raport corect intre pret si calitate. Brandurile mari care ne furnizeaza produsele si colaborarile cu companii precum Electra, Sepcral, Comandor sau Nice Romania sunt garantia calitatii produselor pe care le oferim.


T +40 257 259 327

office@makesecurity.ro

F +40 257 217 155

Str. Voinicilor, Nr. 53, Bl. 501, Arad, Romania