Importanta supravegherii video

Sistemele de supraveghere sunt un element cheie in asigurarea sigurantei si securitatii pentru foarte multe organizatii, nu doar in ceea ce priveste potentialii hoti dar si pentru monitorizarea activitatilor angajatilor.Sistemele de supraveghere sunt un element cheie in asigurarea sigurantei si securitatii pentru foarte multe organizatii, nu doar in ceea ce priveste potentialii hoti dar si pentru monitorizarea activitatilor angajatilor. Daca in urma cu cativa ani doar institutiile bancare utilizau aceste sisteme, astazi tot mai multe companii opteaza pentru supravegherea video.

Un sistem de supraveghere este mult mai eficient decar o patrula umana atat in ceea ce priveste aria de acoperire cat si costurile aferente ei; in cazul sistemelor video este nevoie de o singura persoana care poate sa analizeze concomitent imaginile transmise de toate camerele de supraveghere.

De asemenea, sistemele de supraveghere se bucura de succes si datorita faptului ca ofera un suport care poate fi consultat in cazul unui incident, pentru a stabili cu exactitate actiunile care au avut loc. Aceste inregistrari sunt extrem de utile si politiei in intocmirea de expertize criminalistice.

Componentele unui sistem de supraveghere sunt:

Camerele video

Unul sau mai multe monitoare care permit vizualizarea imaginilor

Un videorecorder care inregistreaza imaginile pentru consultare ulterioara

Suplimentar, pot exista mai multe device-uri conectate la acelasi sistem, cum ar fi dispozitivele de alarma sau dispozitivele de alertare a autoritatilor. 


T +40 257 259 327

office@makesecurity.ro

F +40 257 217 155

Str. Voinicilor, Nr. 53, Bl. 501, Arad, Romania