Sisteme acces imobile

Sisteme acces imobile

  • Interfonie
  • Videointerfonie
  • Control acces pentru intreprinderi
  • Sisteme de pontaj

Solutiile de acces reprezinta un instrument necesar in cresterea gradului de siguranta al imobilelor sau institutiilor de diverse tipuri. Securitatea personala sau a bunurilor si controlul accesului se fac usor, confortabil, prin aparatura moderna, cu design placut si functionalitate ridicata.

Interfonie si videointerfonie

Sistemele de interfonie sau videonterfonie sunt indispensabile pentru domeniile rezidential, comercial sau industrial, delimitand accesul persoanelor straine sau fara drept de acces. Astfel, tentativele de furt din imobile pot fi evitate, iar persoanele care solicita accesul sunt verificate prin voce sau/si prin imagine.

Control acces si pontaj

Managementul eficace al resurselor umane in orice institutie este imbunatatit printr-un sistem de control acces, menit pentru asigurarea unui nivel inalt de protectie si pentru monitorizarea intrarilor si iesirilor persoanelor autorizate.

Solutiile de control acces sunt necesare mai ales in cazul zonelor restrictionate din diverse institutii, unde doar un numar restrans de persoane pot intra pe baza unor metode de identificare specifice (cartele, cititoare biometrice, tastarea unor coduri). Solutiile de pontaj permit evidenta datelor legate de activitatea fiecarui angajat dintr-o intreprindere, ele putand fi coordonate cu diverse software-uri aditionale, destinate evaluarii activitatilor profesionale.

ScurtA? descriere

Instalatia de acces cu cartela se compune dintr-un panou de apel audio sau video o sursa de alimentare (care poate permite conectarea unui acumulator ), unul sau mai multe distribuitoare de apel, unul sau mai multe distribuitoare / repetoare video, unul sau mai multe posturi de interior video duplex sau semi-duplex, posturi de interior audio semi-duplex, cartele de acces proximitate cu coduri diferite  o yala electromagnetica sau zavor electromagnetic.

Tipuri principale:

  • ELECTRA
  • RESEL
  • CODEFON
  • GENWEY
Ma intereseaza »

T +40 257 259 327

office@makesecurity.ro

F +40 257 217 155

Str. Voinicilor, Nr. 53, Bl. 501, Arad, Romania