Supraveghere video pentru spatii comerciale

Pentru cei mai multi dintre cei care conduc o afacere sau o organizatie, este extrem de important sa stie ca aceasta este in deplina siguranta. Din acest motiv, ei opteaza pentru diverse sisteme de securitate, de la simple camere de supraveghere pana la sisteme mai complexe cu alarme incluse.
Cele mai multe firme de paza autorizate asigura montarea acestor sisteme precum si mentenanta lor. De regula, exista abonamente care includ si echipamentul aflat in custodie, sau poti opta pentru achizitionarea directa a echipamentului.

In cazul in care doresti sa reduci costurile si sa iti alcatuiesti propriul sistem de supraveghere, iata cateva sfaturi utile:
Daca ai mai multe incaperi care trebuie supravegheate, achizitioneaza cel putin 2 camere video pentru fiecare dintre ele.
Monteaza camerele in colturile incaperii, aflate pe diagonala, asa incat sa ai o vedere de ansamblu asupra spatiului, chiar si atunci cand ai mobilier.
Ai grija ca punctele importante precum casa de marcat, cutia de valori sau un raft cu produse de lux sa fie bine supravegheate deoarece acestea sunt cele mai vizate de catre hoti.
Conecteaza camerele la un ecran si angajeaza pe cineva sa urmareasca imaginile. Daca firma ta nu lucreaza si noaptea, este suficient sa te asiguri ca usile sunt incuiate si ca ai o alarma activata in cazul unei spargeri. Chiar si in acest caz, camerele de supraveghere te vor ajuta sa stabilesti cu exactitate ceea ce s-a intamplat in cazul unui eveniment neprevazut.
Cele mai noi sisteme de supraveghere ofera conexiune wireless asa incat poti sa le supraveghezi din confortul casei tale, pe laptop sau smartphone.

In oferta noastra gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru a iti instala un sistem de supraveghere profesionist, simplu si usor. 


T +40 257 259 327

office@makesecurity.ro

F +40 257 217 155

Str. Voinicilor, Nr. 53, Bl. 501, Arad, Romania