Securitate / Protectie

Securitate / Protectie

  • Sisteme de alarma
  • Sisteme de supraveghere video
  • Sisteme anti-incendiu

Sistemele de securitate si protectie sunt esentiale pentru protejarea persoanelor si a bunurilor materiale din cadrul locatiilor de orice tip (rezidential, comercial, industrial sau public).

Sisteme de alarma

Un fapt dovedit prin statistici este ca majoritatea furturilor din locuinte sau alte spatii ar fi putut fi evitate printr-un sistem de alarma adecvat. Mai mult, tot datele statistice arata ca oamenii aleg sa instaleze un astfel de sistem abia dupa ce au fost tinta unei tentative, reusite sau nu, de intruziune. Pentru a nu fi pus in situatii neplacute si riscante, cel mai bine este sa fii prevazator si sa asiguri in primul rand securitatea spatiului tau.

Un sistem de alarma este de regula adaptat tipului de spatiu pe care urmeaza sa-l protejeze – astfel, exista solutii pentru spatii rezidentiale, comerciale, industriale, pentru diverse institutii sau spatii de birouri.

Sistemele de alarma sunt concepute pentru detectarea si semnalizarea tentativelor de efractie. In combinatie cu un sistem de supraveghere video, ele ating eficienta maxima – semnalizeaza intruziunea si surprind imagini care, in ultima instanta, servesc la identificarea posibililor infractori.

Echipamentele de supraveghere video sunt disponibile intr-o varietate de modele, corespunzatoare mai multor tipuri de tehnologii. Fiind necesare mai ales in situatii de risc crescut, solutiile de supraveghere vor fi alese in functie de cerintele specifice ale clientului si de resursele tehnice ale spatiului.

Sisteme anti-incendiu

In special pentru spatii de depozitare mari sau aflate in locuri izolate, dar si pentru spatii rezidentiale, riscurile asociate unui incendiu sunt deosebit de grave. Instalarea unui sistem anti-incendiu previne cu succes survenirea pagubelor materiale si chiar a catastrofelor.

Un sistem anti-incendiu detecteaza si semnalizeaza inceputul unui incendiu, prin anumiti detectori (de fum, flacara, temperatura sau de gaze periculoase), facand posibila interventia la timp pentru stingerea lui. In mod ideal, el activeaza un sistem de stingere a incendiului, care intervine imediat pentru evitarea certa a pagubelor.

Caracteristici sisteme

Sistemele de alarma la efractie si incendiu DSC si PARADOX din Canada sunt s-au impus prin calitate, pret, eficienta si fiabilitate – rata de defectare in perioada post garantie este aproape nula chiar si la 10 ani de la instalare. Aceste sisteme de alarmare antiefractie preferate atat de instalatori cat si de beneficiari, avand o cota de piata de peste 50% din totalul sistemelor instalate.

Comparativ cu paza umana, aceste sisteme inregistreaza costuri scazute si eficienta ridicata in ceea ce priveste detectarea intruziunilor prin starea permanenta de veghe. Ele pot fi setate sa apeleze numere de telefon in concomitent cu pornirea alarmelor de interior si exterior.

Ma intereseaza »

T +40 257 259 327

office@makesecurity.ro

F +40 257 217 155

Str. Voinicilor, Nr. 53, Bl. 501, Arad, Romania